Jong talent


Wie op jonge leeftijd al veel aandacht voor groei gekregen heeft, bezit daarmee een onmisbaar voordeel op latere leeftijd. In alle fasen van onze loopbaan blijven immers dezelfde levensvragen terugkomen: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Wanneer we ons verder willen ontwikkelen, wanneer we keuzes moeten maken, wanneer we niet lekker in ons vel zitten of ons juist in een emotionele achtbaan bevinden, kunnen we terugvallen op dat fundament. GROOW helpt jong talent om zich vanuit hun eigen basis verder te ontwikkelen.

Jong talent zijn starters en kandidaten richting een tweede of derde stap in hun loopbaan. Deze groep is door hun frisse blik onmisbaar voor uw organisatie. Juiste deze doelgroep heeft vaak nog veel te winnen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. GROOW begeleidt hen hierbij door middel van intensieve management-developmentprogramma’s, ontwikkelprogramma’s, traineeprogramma’s of op basis van individuele coachingsvraagstukken.

Bent u op zoek naar nieuw jong talent? GROOW heeft tevens alle kennis in huis om uw organisatie daarin te faciliteren.

Team Coaching


Er is een duidelijk verschil merkbaar tussen teams die goed (samen)werken en teams die dat minder of zelfs helemaal niet doen. Teams in die laatste categorie werken niet alleen minder productief; onderzoek wijst uit dat voor hen ook het plezier in grote mate afneemt. Oftewel: het werkt zo niet. Zonde, want het kan namelijk altijd beter.

Zoveel mensen, zoveel verschillende persoonlijkheden. Om goed (samen) te kunnen werken, moet je daarom eerst weten wie de spelers in het team zijn. GROOW begint vanuit het verkrijgen van zelfinzicht, vervolgens het inzicht in die ander en maakt daarna de stap naar teameffectiviteit. Centraal hierin staan visie, resultaat, vertrouwen, samenwerking, communicatie en overgaan tot actie. Dit kan zowel in korte sessies (halve dag, één- of tweedaagse sessies) of in langere, meerdaagse trajecten worden bewerkstelligd. Geen enkel individu en daarmee geen enkel team is hetzelfde. Alle trajecten worden op maat verzorgd.

Coaching


“Wie nu niet leert coachen heeft morgen niets meer te managen.” Coaching is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Iedere manager, iedere leider, iedere professional zou in staat moeten zijn om ook anderen te coachen door te observeren, te luisteren en de juiste vragen te stellen. Het boek ‘Appeltaart voor managers: recepten om te coachen’ is verplichte kost voor eenieder op de werkvloer. GROOW heeft een aantal specialisaties op het gebied van coaching:

1. Coach in 1 Day

‘Coach in 1 Day’ is een praktische en dynamische training die ervoor zorgt dat je in één dag de basisvaardigheden van het coachen leert. Deze vaardigheden kun je direct de volgende dag in praktijk brengen. Een ondernemende dag, die in het teken staat van zowel theorie als praktijk. Coach in 1 Day wordt zowel in-company aangeboden alsook door middel van open inschrijving verzorgd. Mocht je meer informatie willen over Coach in 1 Day of Coach in 1 Day basics stuur dan een mail naar: mirjam@groowcoaching.nl of info@appeltaartvoormanagers.nl

2. Coach de Coach

‘Coach de Coach’ is een intensieve meerdaagse training en richt zich op het ontwikkelen van coachingsvaardigheden en een coaching attitude bij managers en professionals binnen uw bedrijf, zodat zij in staat zijn hun collega’s te coachen bij uiteenlopende vraagstukken. Coach de Coach is een langere-termijntraject waarin leren en in kennis praktijk brengen samengaan. De zes trainingsdagen vinden ongeveer eens per maand plaats. Tegelijkertijd coacht iedere deelnemer (onder begeleiding van een trainer) een eigen coachee. Trainingsdagen en coachingsgesprekken wisselen elkaar af. Het traject wordt afgesloten met een volwaardig certificaat (Coach de Coach is NOBCO/EIA geaccrediteerd). Coach de Coach wordt zowel in-company aangeboden alsook door middel van een open inschrijving verzorgd. De eerstvolgende data voor de Coach de Coach training zijn: 1 april, 11 mei, 10 juni, 8 juli, 2 september 2020. De laatste dag is in overleg.  Mocht je meer informatie willen over de Coach de Coach training stuur dan een mail naar: mirjam@groowcoaching.nl of info@appeltaartvoormanagers.nl

3. Loopbaan Coaching

Ben je toe aan een nieuwe stap? Loop je vast in je huidige baan? Gewoon niet meer blij of op zoek naar meer? GROOW kan je daarbij helpen. Aan de hand van een grondig (zelf)onderzoek rondom de vragen “wie ben ik/wat kan ik/wat wil ik” helpt GROOW jou bij het maken van de juiste keuzes. Coaching bij GROOW bestaat uit verschillende gesprekken, tests en praktijkopdrachten. Op die manier leer je om vanuit meerdere invalshoeken naar jezelf te kijken, om zo ook in je loopbaan de juiste, weloverwogen keuzes te maken.

 • “Leren is een sociaal proces. Leren is groei. Leren is niet een voorbereiding op het leven, maar het leven zelf.”
  -- John Dewey

 • “Groei vergt tijdelijk afstand doen van zekerheden.”
  -- Gail Sheehy

 • “Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid.”
  -- Abraham H. Maslow

 • “Schildpadden kunnen meer over de weg vertellen dan hazen.”
  -- Kahlil Gibran

Logo Groow

Adres


GROOW 
Vliegheiweg 17
1272 PH Bikbergen

Logo Groow

Deel


LinkedIn Mirjam Speelmans
 
 

Contact


+31 (0)6 23 89 46 86
mirjam@groowcoaching.nl
www.groowcoaching.nl

Adres


GROOW Coaching
Vliegheiweg 17
1272 PH Bikbergen

Deel


LinkedIn Mirjam Speelmans

Mirjam op LinkedIn

Deel via LinkedIn

Deel via Facebook