Nouryon
Verantwoordelijk voor het Personal Development Program (PDP). Het PDP is een 2-jarig leiderschapsprogramma voor high potentials binnen de Nouryon organisatie.
Lucas Bols
Adviseur van de Board op HR vraagstukken. Lucas Bols is het oudste gedistilleerd merk ter wereld en een van Nederlands oudste nog actieve bedrijven. In de afgelopen 440 jaar is Lucas Bols meester geworden in de kunst van het extraheren van smaken uit natuurlijke ingrediënten en het creëren van geweldige cocktailervaringen. Verantwoordelijk voor het Way of Working (WOW) programma. Dit programma richt zich op een andere manier van werken waar ondernemerschap, samenwerking en operational excellence centraal staat. Naast teamsessies bestaat het programma ook uit individuele begeleiding.
Osborne Clarke
Osborne Clarke is een internationaal full service advocaten- en notariskantoor met 25 kantoren, verspreid over 3 continenten met meer dan 730 advocaten. Binnen Osborne Clarke Amsterdam heeft GROOW een Development Program ontwikkeld voor de Senior Associates. Het programma richt zich op het vergroten van zelfinzicht, zelfbewustzijn, samenwerking met anderen en het vergroten van de persoonlijke effectiviteit. Dit wordt gerealiseerd door een aanpak van leren in de praktijk. Ook heeft GROOW het afgelopen jaar diverse teams binnen Osborne Clarke Amsterdam begeleid naar een betere samenwerking door o.a. gebruik te maken van Management Drives.
NRG
De Nuclear Research & consultancy Group is een Nederlands bedrijf dat nucleair onderzoek doet voor nationale en internationale overheid en bedrijven. Het is de belangrijkste producent van radio-isotopen voor medisch gebruik in Europa. Verantwoordelijk voor het traineeprogramma binnen NRG. Het traineeprogramma richt zich op persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Ook verantwoordelijk voor het opleiden van de interne coaches van NRG verbonden aan het traineeship middels een Coach the Coach programma.
SIOO
Docent en coach aan de opleiding Succesvol Besturen van Ziekenhuizen verbonden aan het SIOO. De opleiding richt zich op medisch specialisten en overige zorgprofessionals met een ambitie te gaan besturen.
ERIKS Digital
Als coach en trainer verantwoordelijk voor de samenwerking binnen de diverse teams en team overstijgend. Binnen de sessies wordt o.a. gewerkt met Management Drives.
Studio Anneloes
Verantwoordelijk voor een programma gericht op samenwerking aan de hand van diverse teamsessies waar elkaar leren kennen centraal staat.
NIBC
Als coach en trainer verantwoordelijk voor diverse teamsessies en individuele begeleiding binnen NIBC IT. Centraal binnen alle sessies staat ondernemerschap, regie, samenwerking en effectiviteit.
Meijers Assurantiën
Bij Meijers hebben we een Coach 1 Day georganiseerd voor het Management Team waarbij de basis van het coachen centraal stond.
Holtrop Ravesloot
Verantwoordelijk voor het Young Talent program dat Holtrop samen organiseert met Lagerweij. Persoonlijke effectiviteit en persoonlijk leiderschap staat hier centraal.
Count & Cooper
Als coach verbonden aan Count & Cooper voor individuele begeleiding en voor het vormgeven van intervisiebijeenkomsten.
Beequip
Begeleiding van het Management Team aan de hand van diverse teamsessies.
 • “Leren is een sociaal proces. Leren is groei. Leren is niet een voorbereiding op het leven, maar het leven zelf.”
  -- John Dewey

 • “Groei vergt tijdelijk afstand doen van zekerheden.”
  -- Gail Sheehy

 • “Je maakt of een stap voorwaarts naar persoonlijke groei, of een stap terug naar veiligheid.”
  -- Abraham H. Maslow

 • “Schildpadden kunnen meer over de weg vertellen dan hazen.”
  -- Kahlil Gibran

Logo Groow

Adres


GROOW 
Vliegheiweg 17
1272 PH Bikbergen

Logo Groow

Deel


LinkedIn Mirjam Speelmans
 
 

Contact


+31 (0)6 23 89 46 86
mirjam@groowcoaching.nl
www.groowcoaching.nl

Adres


GROOW Coaching
Vliegheiweg 17
1272 PH Bikbergen

Deel


LinkedIn Mirjam Speelmans

Mirjam op LinkedIn

Deel via LinkedIn

Deel via Facebook